preskoči na sadržaj

Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"

Login

Videoprezentacija škole

eDnevnik

Raspored sati

Info centar za mlade

Tražilica
Vremenska prognoza

 

Škola i partneri

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 11. 2012.

Ukupno: 3902878
Ovaj mjesec: 1271
Ovaj tjedan: 1062
Danas: 15
Besplatan web

Web hosting

Projekt #YoungMultipliers (Mladi multiplikator)
Ivica Mršo / datum: 2. 4. 2019. 00:50

O Davoru Japunčiću možemo govoriti s različitih aspekata njegove ličnosti i u svakome od njih sigurno ćemo pronaći jedan poseban dio njegove osobnosti, originalnosti i karaktera koji se očituju ne samo u vanjskom izgledu, već i u intelektualnoj i duhovnoj otvorenosti za nove i još neistražene sadržaje. Upravo ta intelektualna radoznalost i hrabrost da se otisne daleko od sigurne obale, odvela ga je i do kozmopolitske europske administrativne prijestolnice Bruxellesa. Naravno, to se nije dogodilo neočekivano niti bez prethodnih aktivnosti u kojima je Davor bio itekako zapažen. Spomenimo samo njegov izniman doprinos u aktivnostima vezanim uz rad na eTwinning projektima koji su nagrađeni Nacionalniom oznakom kvalitete. 


[OPŠIRNIJE]Učenici uspješni u europskim projektima
Tatjana Radić / datum: 12. 10. 2018. 08:29

Pročitajte članak uspjehu učenika naše škole u Glasu Slavonije.


[OPŠIRNIJE]Pobjeda na natjecanju "English All Around"
Marinela Boras / datum: 28. 3. 2018. 18:36

Učenik 3.K3 razreda naše škole Davor Japunčić je 24. i 25. ožujka 2018. u Zagrebu sudjelovao na festivalu engleskog jezika “English all around - Celebrating passion for English” koji organizira zagrebačka Privatna umjetnička gimnazija koja ovim natjecanjem želi promicati iskustvo učeničkog sudjelovanja na natjecanju, učenje stranog jezika, poticati druženje vršnjaka, osnažiti učenike kako bi nove generacije mogle pokazati sve svoje talente, znanja, sposobnosti i vještine na engleskom jeziku te uživati učeći i upoznajući svoje vršnjake iz cijele Hrvatske.


[OPŠIRNIJE]English All Around
Marinela Boras / datum: 22. 3. 2018. 18:47

Učenici Trgovačke i komercijalne škole ,,Davor Milas’’ godinama uspješno sudjeluju u brojnim projektima, smotrama i natjecanjima pa tako ove školske godine imamo svoje predstavnike i na natjecanju engleskog jezika ‘‘English all around – Celebrating passion for English’’.

Organizator natjecanja je Privatna umjetnička gimnazija u Zagrebu koja želi promicati iskustvo učeničkog sudjelovanja na natjecanju, kao i učenje stranog jezika, poticati druženje vršnjaka, osnažiti učenike kako bi nove generacije mogle pokazati sve svoje talente, znanja, sposobnosti i vještine na engleskom jeziku te uživati učeći i upoznajući svoje vršnjake iz cijele Hrvatske.


[OPŠIRNIJE]Svečana konferencija povodom 30 godina programa Erasmus
Marinela Boras / datum: 30. 11. 2017. 00:08

U Zagrebu je 27. studenoga održana svečana konferencija u povodu proslave 30 godina programa Erasmus, jednog od najuspješnijih programa Europske unije i najvećeg programa akademske mobilnosti u svijetu, kojem je kao jedini učenik na konferenciji prisustvovao učenik naše škole Davor Japunčić, eTwinning ambasador za cijelu Hrvatsku, u pratnji mentorice Marinele Boras, profesorice engleskog  njemačkog jezika.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju