preskoči na sadržaj

Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"

Login

Videoprezentacija škole

eDnevnik

Raspored sati

Info centar za mlade

Tražilica
Vremenska prognoza

 

Škola i partneri

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 11. 2012.

Ukupno: 3902878
Ovaj mjesec: 1271
Ovaj tjedan: 1062
Danas: 15
Besplatan web

Web hosting

Sudjelovanje na TCA aktivnosti u Madridu, Španjolska
Sandra Brajnović / datum: 25. 2. 2019. 01:27

Ravnateljica Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ mr. sc. Sandra Brajnović bila je jedna od tri sudionice iz Republike Hrvatske koja je izabrana za sudjelovanje u Aktivnosti transnacionalne suradnje „Inclusion and Employability. How comprehensive internationalization can be a pathway for inclusion“ koja se od 18. do 20. veljače 2019. održala u Madridu u Španjolskoj.


[OPŠIRNIJE]Hrvatska i njemačka suradnja
Marinela Boras / datum: 22. 11. 2017. 18:19

Seminar za hrvatske nastavnike njemačkog jezika se održavao od 12. do 18. studenog 2017. u Institutu za političku izobrazbu mladih i odraslih ,,Studienhaus Wiesneck'' u Buchenbachu pokraj Freiburga u suradnji Ministarstva Republike Hrvatske i Ministarstva Savezne pokrajine Baden-Würrtemberg u Saveznoj Republici Njemačkoj. Tema seminara je bila ekologija i održivi razvoj s obzirom da Freiburg slovi kao ,,green city'' - zeleni grad Njemačke. U seminaru je sudjelovalo 19 nastavnika njemačkog jezika iz cijele Hrvatske, a našu školu i grad Osijek je predstavljala prof. Marinela Boras.


[OPŠIRNIJE]Poduzetništvo u eTwinning projektima
Renata Petrović / datum: 16. 10. 2017. 22:34

Na kontaktnom seminaru Poduzetništvo u eTwinning projektima,  koji je u razdoblju od 5. do 8 listopada u Krakowu organizirala poljska nacionalna služba za podršku eTwinningu,  u mnoštvu od 67 nastavnika srednjih strukovnih škola  iz 11 zemalja sudjelovalo je i 5 nastavnika iz Hrvatske. Jedna od njih bila je i mr.sc. Renata Petrović, profesorica poduzetništva u Trgovačkoj i komercijalnoj školi "Davor Milas" iz Osijeka.


[OPŠIRNIJE]Konferencija u Austriji
Tatjana Radić / datum: 30. 6. 2017. 11:49

U vrijeme kad mladi nažalost napuštaju našu zemlju, lijepo je vidjeti da obrazovani pojedinci ostaju u Hrvatskoj. Jedna od njih je i magistra edukacije engleskog i njemačkog jezika i književnosti Marinela Boras koja radi u našoj školi kao profesorica engleskog i njemačkog jezika.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju