preskoči na sadržaj

Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"

Login

Videoprezentacija škole

eDnevnik

Raspored sati

Info centar za mlade

Tražilica
Vremenska prognoza

 

Škola i partneri

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 11. 2012.

Ukupno: 3882224
Ovaj mjesec: 2497
Ovaj tjedan: 706
Danas: 15
Besplatan web

Web hosting

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
NATJECANJA I NAGRADE!
Autor: Tatjana Radić, 20. 3. 2012.


 

1. Učenik Trgovačke i komercijalne škole Davora Milasa u Osijeku i korisnik smještaja Doma učenika, Petar Marić, sudjelovao je na međunarodnome plivačkom natjecanju u Beču te postigao zamjetne rezultate; ušao je u finale natjecanja.Natjecali su se plivači iz devet država.

 

2. 9. 6. 2011. u prostorijama Županije dodijeljene su nagrade za prva mjesta na županijskim i državnim natjecanjima iz područja kulture te natjecanjima iz pojedinih predmeta u srednjoškolskim ustanovama. Učenici Trgovačkoga doma: Mateja Ribarić 1. mjesto u kategoriji crteža (međužupanijsko i državno!) te Ivona Šokac koja je osmislila plesnu koreografiju i scenografiju (1. mjesto na međužupanijskom i 3. mjesto na državnom natjecanju!).  Naspomenula bih da su iste uspjehe postigli i prošle godine, a plesna i 1. mjesto na državnoj  Domijadi. Župan osječko-baranjski gospodin Vladimir Šišljagić uručio je učenicima diplome. Mentorice su: Kristina JUrić, prof. i Veronika Šnajder, prof.

 

3. Učenik Ivan Albert  osvojio je zlatnu medalju na međužupanijskom natjecanju u gimnastici. Natjecatelji su bili iz: Beloga Manastira, Valpova, Požege, Vinkovaca, Slavonskoga Broda i Osijeka. Natjecanje je na profesionalnoj razini. Ivan je inače učenik I. razreda Medicinske škole u Osijeku i sudjelovao je s plesnom skupinom na međužupanijskoj i državnoj Domijadi gdje bio zapažen od strane stručnoga povjerenstva i voditeljice plesnoga studija.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju