preskoči na sadržaj

Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"

Login

Videoprezentacija škole

eDnevnik

Raspored sati

Info centar za mlade

Tražilica
Vremenska prognoza

 

Škola i partneri

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 11. 2012.

Ukupno: 3881290
Ovaj mjesec: 1563
Ovaj tjedan: 850
Danas: 18
Besplatan web

Web hosting

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dani Erasmusa
Autor: Marinela Boras, 15. 10. 2020.

Dani Erasmusa (''Erasmus Days'') je prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu. Ove se godine održavaju od 15. do 17. listopada. Događaj u našoj školi je prijavljen na službenoj stranici manifestacije, a održat će se 15. i 16. listopada 2020.


Događaj je organizirala profesorica engleskog i njemačkog jezika Marinela Boras, školska koordinatorica za Erasmus projekte. U četvrtak, 15. listopada 2020., će predstaviti vlastito iskustvo Erasmus mobilnosti za vrijeme studija te prilike za usavršavanje i rad u institucijama Europske unije.

S obzirom da naša škola ponosno nosi titulu eTwinning škole, u četvrtak slijedi i izvještaj o provedenim aktivnostima, mobilnostima i organizaciji događaja na eTwinning platformi, kao i diseminacija projekata realiziranih u protekloj školskoj godini.

U petak, 16. listopada 2020., slijedi predstavljanje novih međunarodnih projekata u kojima će uz učenike sudjelovati djelatnici škole i učeničkog doma, a u ovoj školskoj godini to su:

Hrvatski eko proizvodi – projekt u kojem će učenici istraživati hrvatske ekološke proizvode povodom obilježavanja Dana planete Zemlja (Marinela Boras, prof., Marina Hržica, prof.)

Me, Myself and I (Ja i sva moja lica) – projekt o važnosti brige o mentalnom zdravlju (Marinela Boras, prof., Tajana Rogić Lončar, prof.)

eTwinningreen4u – projekt o klimatskim promjenama (Marinela Boras, prof.)

Prikazani organizmi na novcu – projekt o vrstama organizama koji se pojavljuju na novcu (Marinela Boras, prof., Tatjana Petrač, prof.)

Unsere Kultur ist unsere Identität / Our culture is our identity – projekt o povezivanju identiteta s kulturom (Sandra Brajnović, prof., Marinela Boras, prof., Tatjana Petrač, prof.)

All days together – projekt o prigodnom obilježavanju praznika (Marinela Boras, prof., Anamaria Milković, prof.)

History and Business – projekt o povijesti i poduzetništvu (Marinela Boras, prof., Anamaria Milković, prof.)

Rukama stvori, srca osvoji – autorski projekt o volontiranju (Magdalena Birtić, prof., Marinela Boras, prof., Marina Hržica, prof., Marina Jukić, prof., Kristina Jukić, prof., Anamaria Milković, prof.)

Članak na skole.hr

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju