2020-11-07 02:18:46

HUMANITARNA AKCIJA VOLONTERSKOG KLUBA TRGOS

U razdoblju od 22. do 30. listopada 2020. godine, učenici i djelatnici Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“, Učenički dom Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ i vanjski suradnici Volonterskog kluba TRGOS ujedinili su se i pokazali da ljudska solidarnost, empatija i želja da budemo tu jedni za druge ne jenjava ni u izazovnim vremenima u kojima živimo. TRGOS ujedinili su se i pokazali da ljudska solidarnost, empatija i želja da budemo tu jedni za druge ne jenjava ni u izazovnim vremenima u kojima živimo.

Humanitarnu su akciju pokrenuli volonteri i nastavnice koje vode Volonterski klub TRGOS u kojem već godinama kroz različite projekte i aktivnosti potiču učenike na volontiranje, organizaciju humanitarnih akcija i sudjelovanje na različitim radionicama na kojima izrađuju proizvode koji se potom prodaju u svrhu prikupljanja novca za obitelji učenika slabijeg imovinskog stanja.

U humanitarnoj akciji prikupljali smo prehrambene i neprehrambene proizvode za jednu obitelj iz naše škole. Sama humanitarna akcija odlično je prihvaćena. Prikupljen je velik broj prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, odjeće i novčanih donacija. S obzirom na to da je odaziv u akciji bio iznimno velik odlučili smo prikupljene donacije raspodijeliti na nekoliko obitelji.

Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti svima koji su se nesebično odazvali i sudjelovali u humanitaroj akciji te pokazali da naša škola, učenički dom i vanjski suradnici naše škole imaju ogromno srce. Obiteljima ste uljepšali svakodnevicu, a nas ste, još jednom, učinili ponosnima!

Volonteri i nastavnici Volonterskog kluba TRGOS


Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"