2020-10-21 22:24:10

Volonterski klub TRGOS - DONACIJA

Ni u doba pandemije nismo zaboravili staviti naglasak na humanitarni rad. Volonterski klub TRGOS koji aktivno djeluje u suradnji s učenicima i nastavnicima Trgovačke i komercijalne škole Davor Milas i učeničkoga doma i ove je godine odlučio nesebično pomoći najpotrebitijima kroz akciju prikupljanja proizvoda potrebnih u svakodnevnom životu. Tijekom prošle školske godine smo sudjelovali na sajmovima i raznim događanjima što možete vidjeti na web-stranici škole.

Nekoliko uputa za školsku godinu 2020./2021.

Dragi učenici i nastavnici,

vrijeme i okolnosti u kojima svakodnevno živimo nisu jednostavni, a jedna od preporuka je da čuvamo jedni druge i pomognemo jedni drugima. Jedan od načina na koji to možemo napraviti, uz prakticiranje odgovornog ponašanja, je pomoć obiteljima slabijeg imovinskog stanja. Jednoj obitelji iz naše škole potrebna je naša pomoć stoga vas u ime volonterskog kluba TRGOS pozivamo na doniranje prehrambenih proizvoda. Ukoliko možete, molimo vas da u kutijama koje su postavljene na stolu ispred školske knjižnice, donirate neke od sljedećih proizvoda: šećer. brašno, ulje, tjestenina, proizvodi za osobnu higijenu, hranu u konzervama (npr. tunjevina, goveđi gulaš), voće i povrće koje može stajati nekoliko dana, slatkiše, grickalice i čokolino za najmlađe.

Svaka donacija je dobro došla i svojim nesebičnim donacijama uvelike ćete pomoći cijeloj obitelji. Unaprijed se zahvaljujemo svima na sudjelovanju. 

Nastavnice i volonteri volonterskog kluba TRGOS

Akcija prikupljanja proizvoda trajat će od 23. do 30. listopada 2020. godine.

 

                                                                                           Kristina Jurić, prof.


Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"