2020-02-16 23:23:55

eTwinning info dan

Dana 13. veljače 2020. eTwinning koordinatorica naše škole prof. Marinela Boras organizirala je eTwinning info dan kojem su prisustvovali ne samo profesori naše škole, nego i učitelji i nastavnici iz drugih škola iz Osijeka, ali i cijele županije. Osim na službenoj stranici naše škole, kao i onoj na društvenim mrežama, vijest su prenijeli i službena stranica eTwinning Hrvatska, kao i portal za škole skole.hr.

Prof. Boras je predstavila kolegama eTwinning platformu i projekte u kojima su sudjelovali učenici naše škole te kako se eTwinning može koristiti u nastavi u sklopu kurikularne reforme (Škole za život). Predavanje i radionicu je održala i na sastanku udruženja profesora engleskog jezika na međužupanijskoj razini, što je prenijela i službena HUPE stranica.

eTwinning ambasadorica Nataša Ljubić Klemše je predstavila Agenciju za mobilnost i programe Europske unije s obzirom da je eTwinning sastavni dio Erasmus programa, a zatim je profesorima predstavila mogućnosti korištenja eTwinning platforme.

S obzirom da naša škola nosi titulu eTwinning škole i da su projekti pod vodstvom prof. Boras bili nagrađeni nacionalnim i europskim oznakama kvalitete, ishod radionice je bio motivirati odgojno-obrazovne djelatnike škole i učeničkog doma na sudjelovanje u budućim projektima.

Profesori su u skladu s nazivom radionice ,,Kako se aktivno uključiti u eTwinning?'' imali mogućnost priključili se eTwinning zajednici odgojno-obrazovnih djelatnika te se nadamo što više uspješnih projekata u budućnosti.


Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"