2019-05-09 00:36:55

BRONCA SA ZLATNIM SJAJEM

Državno prvenstvo školskih sportskih društava RH u futsalu za djevojke u školskoj godini 2018./19. održalo se u Poreču od 30. travnja do 2. svibnja,

Na završnici su sudjelovale 24 ekipe koje su bile raspoređene u 8 grupa. Ekipa Trgosa je bila u grupi E sa ekipama iz Metkovića i Dugog sela, Samo prvoplasirana ekipa u skupini imala je pravo sudjelovanja u slijedećem stupnju natjecanja. Naše djevojke izborile su dvije pobjede i to: Trgos –  Narona Metković 13 : 1  (9 : 0)

                     Trgos -  Martin Dugo selo  18 : 1 (7 : 0)

U četvrtfinalu protivnik je bila Kopriva iz Koprivnice (ekipa koja je predstavljala Hrvatsku na Svjetskom školskom prvenstvu od 13. do 21.03.2018. u Izraelu).

                      Trgos – Kopriva Koprivnica 3 : 2 (1 : 0)

U polufinalu protivnik je bila Športska gimnazija iz Zagreba. Za ovaj duel mnogi su rekli da je to finale prije finala. Naše djevojke su se pokazale kao prava ekipa, od početka susreta igrale su borbeno, srčano i hrabro. Čestitamo im na velikom zalaganju i trudu do posljednjih sekundi susreta, kada su primile pobjednički gol i morale prihvatiti poraz.

                      Trgos – Špogi Zagreb  2 : 3 (1 :1)

U utakmici za treće mjesto naše djevojke su pobijedile ekipu Brokera iz Zadra i osvojile bročanu medalju.

Od samog početka natjecanja vladala je pozitivna sportska atmosfera i svi smo bili jedna velika obitelj. Ovo je iznimna generacija djevojaka. Želimo im da u daljnjem razvoju postignu to što žele i ako imaju ambicija da postanu vrhunske sportašice.

Za žensku nogometnu ekipu nastupile su:           

Ena Pernar - kapetan Monika Čavić Mateja Findrik Katarina Pranješ                                            Elena Šipoš Magdalena Šošić Ana Sanković Lorena Uranić                                                             

                                                                                                      


Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"