preskoči na sadržaj

Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"

Login

Videoprezentacija škole

eDnevnik

Raspored sati

Info centar za mlade

Vremenska prognoza

 

Škola i partneri

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 11. 2012.

Ukupno: 3902876
Ovaj mjesec: 1269
Ovaj tjedan: 1061
Danas: 14
Besplatan web

Web hosting

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zimska škola za odgajatelje, 6. – 8. 3. 2019., Osijek
Autor: Kristina Jurić, 18. 3. 2019.

Tema ovogodišnje Zimske škole za odgajatelje u učeničkim domovima i stručne suradnike pedagoge je razvoj međuljudskih kompetencija koje omogućuju pojedincu da na konstruktivan način sudjeluje u društvenom životu i radu, rješavanju problematike i konflikata, kada je potrebno. Uključuje i sposobnost stvaranja povjerenja i empatije prema drugima, sposobnost suočavanja s frustracijama na konstruktivan način, pokazivanje interesa i poštivanja drugih, spremnost na prevladavanje stereotipa i predrasuda. Građanske kompetencije uključuju poznavanje i prihvaćanje koncepta ljudskih prava te spremnost reagiranja na društveno neprihvatljivo ponašanje.


Pozdravna riječ je pripala gospođi Miljenki Galić, višoj savjetnici u AZOO i Ljubici Banović, predsjednici UUDRH. Predavači su bili: Ksenija Matuš, prof.; Višnja Biti, prof.; dr. sc. Berto Šalaj.

Program dobrodošlice su pripremili učenici, profesori i svi djelatnici osječkih domova. Na Zimskoj školi su bili odgajatelji Mira Vrcan, Martina Perković, Mirjam Džalto i Kristina Jurić.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Static HTML
preskoči na navigaciju