preskoči na sadržaj

Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"

Login

Videoprezentacija škole

eDnevnik

Raspored sati

Info centar za mlade

Vremenska prognoza

 

Škola i partneri

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 11. 2012.

Ukupno: 3875118
Ovaj mjesec: 4631
Ovaj tjedan: 141
Danas: 141
Besplatan web

Web hosting

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
HUMANITARNA AKCIJA VOLONTERSKOG KLUBA TRGOS
Autor: Tatjana Radić, 7. 11. 2020.

U razdoblju od 22. do 30. listopada 2020. godine, učenici i djelatnici Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“, Učenički dom Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ i vanjski suradnici Volonterskog kluba TRGOS ujedinili su se i pokazali da ljudska solidarnost, empatija i želja da budemo tu jedni za druge ne jenjava ni u izazovnim vremenima u kojima živimo. TRGOS ujedinili su se i pokazali da ljudska solidarnost, empatija i želja da budemo tu jedni za druge ne jenjava ni u izazovnim vremenima u kojima živimo.


Humanitarnu su akciju pokrenuli volonteri i nastavnice koje vode Volonterski klub TRGOS u kojem već godinama kroz različite projekte i aktivnosti potiču učenike na volontiranje, organizaciju humanitarnih akcija i sudjelovanje na različitim radionicama na kojima izrađuju proizvode koji se potom prodaju u svrhu prikupljanja novca za obitelji učenika slabijeg imovinskog stanja.

U humanitarnoj akciji prikupljali smo prehrambene i neprehrambene proizvode za jednu obitelj iz naše škole. Sama humanitarna akcija odlično je prihvaćena. Prikupljen je velik broj prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, odjeće i novčanih donacija. S obzirom na to da je odaziv u akciji bio iznimno velik odlučili smo prikupljene donacije raspodijeliti na nekoliko obitelji.

Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti svima koji su se nesebično odazvali i sudjelovali u humanitaroj akciji te pokazali da naša škola, učenički dom i vanjski suradnici naše škole imaju ogromno srce. Obiteljima ste uljepšali svakodnevicu, a nas ste, još jednom, učinili ponosnima!

Volonteri i nastavnici Volonterskog kluba TRGOS

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju