preskoči na sadržaj

Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"

Login

Videoprezentacija škole

eDnevnik

Raspored sati

Info centar za mlade

Vremenska prognoza

 

Škola i partneri

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 11. 2012.

Ukupno: 3902879
Ovaj mjesec: 1272
Ovaj tjedan: 1064
Danas: 17
Besplatan web

Web hosting

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
''School for life'' – projekt u skladu s kurikulumom ,,Škole za život''
Autor: Marinela Boras, 17. 1. 2020.

eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+: zajednica škola u Europi i platforma za odgojno-obrazovne djelatnike. To je portal namijenjen međunarodnoj suradnji i usavršavanju profesora gdje članovi mogu komunicirati, surađivati, razmjenjivati znanja te razvijati međunarodne projekte u koje će biti uključeni njihovi učenici. Učenici naše škole ove školske godine sudjeluju u desetom eTwinning projektu pod vodstvom profesorice engleskog i njemačkog jezika Marinele Boras.


Učenici 1.K1 razreda u školskoj godini 2019./2020. sudjeluju u eTwinning projektu ''School for life'' koji je osmislila prof. Boras u skladu s novim kurikulumom Škole za život. Ishod projekta je uspješno koristiti strane jezike u svakodnevnom životu, a planira se postići radom na međupredmetnim temama. Projekt će trajati godinu dana, a partnerske škole dolaze iz Češke, Francuske, Grčke, Italije, Poljske i Turske.

U ovom eTwinning projektu koriste se pedagoške inovacije u svrhu što aktivnijeg uključivanja učenika u projektne aktivnosti te je ostvarena odlična  komunikacija i suradnja s partnerskim školama. Također se u projektu koristi niz digitalnih alata, a naši učenici pokazali su zavidan stupanj informatičkog i jezičnog znanja. Učenike čeka još puno aktivnosti u sklopu ovog projekta, između ostalog i rad u internacionalnim timovima.

Učenici naše škole radom na ovom projektu stječu iskustvo rada na međunarodnom projektu, usavršavaju svoje komunikacijske vještine, motivirani su za učenje stranog jezika, razvijaju maštu i kreativnost, usavršavaju svoje informatičke vještine te upoznaju vršnjake iz drugih europskih zemalja, kao i njihovu kulturu i običaje.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju